contact@parkstadadministratie.nl

Over ons

Parkstad Administratie & Advies is een modern allround administratiekantoor voor kleine ondernemers uit allerlei branches. We zijn groot in kleinschalig werken en persoonlijk betrokken.

Wij zorgen ervoor dat je boekhouding up-to-date is. Je hebt 24/7 inzage in je administratie, waar je ook bent.

Belastingaangiftes dienen wij ook voor je in. Deze wettelijke verplichtingen zijn voor jou direct een zorg minder en je loopt geen belastingvoordeel mis.

Elke periode krijg je van ons een inzichtelijk overzicht van je resultaat. Dit is de spiegel én het stuurwiel van je bedrijf. Zo heb jij de touwtjes in handen en kun je eventueel tijdig bijsturen.

We houden ons op de achtergrond als je ons niet nodig hebt, we treden naar voren als je ons nodig hebt voor bijvoorbeeld advies. Precies zoals jij het wilt.

Wij zijn vernieuwend op het gebied van cloud-software, automatisering en procesoptimalisatie. Als waardige dienstverlener kunnen wij jou hierdoor maximaal van dienst zijn tegen een eerlijke prijs.

Het uitbesteden van je administratie aan ons levert jou als ondernemer altijd
voordeel op. in tijd, geld en kwaliteit.

Terugkomend op onze persoonlijke betrokkenheid:

TIJD OM MIJ VOOR TE STELLEN

Mijn naam is , eigenaar van Parkstad Administratie & Advies.

Inmiddels ben ik zo’n 20 jaar actief als financial in diverse branches (als boekhouder, administrateur, hoofd financiële afdeling en controller). Mijn affiniteit met AOIC, management-rapportage, proces-optimalisatie en inrichting van nieuwe boekhoudsoftware maken mijn rol tot op heden dynamisch, compleet en leerzaam.

Naast mijn mooie part-time job als financial accountant bij een gezonde en leuke organisatie, ondersteun ik graag kleine ondernemers op financieel administratief gebied.

Voor veel ondernemers is de boekhouding namelijk een (verplichte) last. Het is niet alleen tijdrovend, maar het verstoort ook hun focus. Door hen hierin maximaal te ondersteunen kan de ondernemer zich weer volledig focussen op datgene waar hij goed in is: de focus om omzet te genereren en om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zo is Parkstad Administratie & Advies ontstaan: een no-nonsense financiële dienstverlener voor kleine ondernemers die niet alleen beschikt over de nodige kennis en ervaring, maar ook met de tijd meegaat en persoonlijk betrokken is. Ook beschikken we over een netwerk van specialisten op elk denkbaar gebied.

We doen elke administratie, groot of klein, met dezelfde beleving.

Jouw succes is onze drive!