...

Over ons

Jouw succes is onze drive!

Over mij

Mijn naam is Jordy Rademakers: expert op het gebied van financiële administratie en jouw persoonlijke boekhouder.

Met ruim 20 jaar ervaring als financial accountant begrijp ik als geen ander wat ondernemers nodig hebben en welke uitdagingen zij tegenkomen.

Mijn passie ligt in het maximaal ontzorgen van ondernemers op administratief gebied, zodat zij zich zorgeloos kunnen focussen op datgene waar ze goed in zijn en zo hun bedrijf kunnen laten groeien.

Jordy Rademakers

Over Parkstad Administratie & Advies

Wij zijn een modern administratiekantoor met 20+ jaar praktijkervaring. We richten ons specifiek op het verlichten van de last voor kleine ondernemers en starters.

Onze expertise omvat financiële administratie, boekhouding, rapportage en belastingen. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke benadering en uitmuntende service. We begrijpen dat administratieve taken tijdrovend zijn en je weghouden van waar je in uitblinkt. Deze last nemen wij graag van je over.

Parkstad Logo high res

Onze kernwaarden

Klantgerichtheid

We luisteren naar je en denken met je mee over maatoplossingen voor jouw financiële vraagstukken. We communiceren proactief, helder en in begrijpelijke taal, zodat je weet waar je aan toe bent. We zijn gemakkelijk en persoonlijk bereikbaar, zonder lange wachttijden of ingewikkelde keuzemenu’s.

Uitmuntende Service

Wij verzorgen jouw administratie met de hoogste kwaliteit en zorgvuldigheid. We leveren inzichtelijke rapportages, zodat je altijd op de hoogte bent van je financiële situatie. We geven ook tips en advies voor het maken van slimme financiële keuzes of helpen met templates en instructies.

Innovatie

Wij werken met de nieuwste automatiseringstechnieken, waardoor we jouw administratie efficiënt en tegen scherpe tarieven kunnen uitvoeren. We maken gebruik van digitalisering, geautomatiseerde boekhouding en cloudtoepassingen.
Je boekhouding is 24/7 inzichtelijk vanaf elke locatie.

"Jordy is als persoon erg betrokken, neemt de tijd om te luisteren en heeft in korte tijd voor duidelijkheid en administratieve rust gezorgd binnen mijn bedrijf."
checkbox icon
Judith Briels
FIRST DANCE (SCHINVELD)
Scroll naar boven
Chat openen
Bedankt dat je contact met ons opneemt via WhatsApp. Hiermee geef je automatisch toestemming voor het gebruik van het telefoonnummer dat aan jouw WhatsApp-account  is gekoppeld.